vineri, 19 aprilie, 2024

Ai imunitatea scazuta? Iata cea mai buna reteta pentru imunitate lasata mostenire de parintele Elefterie. Primele semne vizibile apar imediat de la inceperea tratamentului

Distribuie:

Publicat:

Toata viata, parintele Elefterie, ctitorul sfantei manastiri Dervent din Constanta, s-a impartit intre marea dragoste pentru Mantuitorul si darul vindecarii, facand adevarate minuni atat pentru credinciosi cat si pentru monahi.

Parintele a lasat mostenire multe retete de vindecare cu efect maxim, printre care si un leac exceptional pentru imunitate.
Efectele se vad din primele doua saptamani de administrare

Pentru a prepara leacul parintelui Elefterie, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

4 g laptisor de matca,

1 kg miere naturala de salcam,

300 g polen macinat,

150 g tinctura de propolis,

200 ml ser fiziologic.

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca intr-un recipient de sticla, cu o lingura de lemn. Borcanul se inchide ermetic si se pastreaza la frigider. Din acest preparat se administreaza o lingura dimineata si o lingura seara, pe stomacul gol sau cu ceai. Cantitatea este suficienta pentru 30 de zile de cura.
Previne riscul aparitiei bolilor hepatice, renale si cardiovasculare

Intrucat are la baza laptisor de matca si miere de salcam, preparatul este util pentru diminuarea aparitiei bolilor cardiovasculare, hepatice si renale, stimuland sistemul imunitar.

Primele semne vizibile apar dupa primele 2-3 saptamani de la inceperea tratamentului. Tratamentul natural ii reda bolnavului energia de care are nevoie, diminuand totodata senzatia de oboseala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img