vineri, 29 martie, 2024

AJF VASLUI: Echipament sportiv cu bani de la FRF

Distribuie:

Publicat:

Federatia Romana de Fotbal (FRF) va sprijini Asociatia Judeteana de Fotbal (AJF) Vaslui sa achizitioneze echipament sportiv pentru echipele din campionatul judetean. Sprijinul forului fotbalistic este de 25.000 lei, insa valoare totala a proiectului este de 27.000 lei.

”Este vorba despre achizitia a 17 seturi de echipament sportiv care vor ajunge la restul echipelor de seniori din liga a cincea. Vreau sa multumesc FRF pentru sprijin. Prin acest proiect vrem ca toti iubitorii de fotbal din judet sa se bucure de cele mai bune conditii, chiar daca nu suntem cel mai bogat AJF din tara”, a spus Bogdan Gheorghita, presedintele AJF Vaslui.

Anul trecut, 14 echipe de liga a cincea au primit echipament de joc de la AJF, printr-un proiect cu finantare nerambursabila de la Consiliul Judetean (CJ), in valoare de 11.000 lei.

Si anul acesta, asociatia vasluiana de fotbal a depus proiect la CJ, prin care se intentiona achizitia de mingi de fotbal, insa a fost respins. Bogdan Gheorghita promite ca proiectul va fi revizuit si va fi aprobat la sesiunea de proiecte de anul viitor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img