vineri, 19 aprilie, 2024

AJOFM Vaslui :150 locuri de munca in domeniul agricol

Distribuie:

Publicat:

150 locuri de munca in domeniul agricol (recoltare, ambalare fructe) in Spania prin intermediul Retelei EURES

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania care ofera cele 150 locuri de munca in agricultura este compus din mai multe ferme dedicate producerii si comercializarii fructelor (mere, cirese, nectarine, caise, etc.)
Descriere loc de munca: muncitorii vor lucra in camp: cules fructe (mere, cirese, nectarine, caise, etc.), curatat pomi; in fabrica: aranjarea fructelor in lazi si caserole;
Cerinte: sunt oferite 150 locuri de munca dupa cum urmeaza: 100-femei pentru munca in camp si ambalat in depozit; 50 – barbati pentru munca in camp, din care: 1 sofer autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de munca (categoria D + atestat); 2 soferi camion pentru transportul fructelor din camp la depozit (categoria C + E si atestat) si 2 tractoristi;
Limba straina: nu se solicita
Salariu: 6.25 euro brut/ora (pentru lucrul in camp); 5.96 euro brut/ora (pentru lucrul in fabrica)
Beneficii si alte conditii: transportul dus-intors Spania il plateste muncitorul. Pentru locuinta (utilitati) si alte cheltuieli se retine 10% din salariu in primul an si in al doilea an 5% din salariu. Locuintele au zona comuna de spalatorie si bucatarii. Familia va locui in camere separate. Se primeste set complet de lenjerie de pat si echipament de protectie individual (in cazul pierderii acestuia, se plateste). Contractul de munca se semneaza in Spania (dupa inscrierea in sistemul de securitate sociala-obtinere NIE).
Durata contract: aprilie – septembrie 2019 cu posibilitate de prelungire pana in luna noiembrie
Mod de aplicare: persoanele cu domiciliul in judetul Vaslui, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES, Laura Toporascu din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui, telefon 0235/318184, 0733/975394, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate. Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente: cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), copie act identitate, CV, adeverinta medicala "apt pentru munca".

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 01.04.2019.

Data si locatia bursei se va comunica la o data ulterioara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img