News Flash:

AJOFM Vaslui : Bursa locurilor de munca pentru absolventii promotiei 2017”

17 Octombrie 2017
421 Vizualizari | 0 Comentarii
Absolventii unei forme de invatamant care nu si-au gasit inca un loc de munca, dar si alte categorii de persoane au sansa de a intra pe piata muncii, la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi, ce va avea loc vineri, 20  octombrie la sediul Centrului de Resurse Judetean pentru Asistenta Educationala, strada Donici, nr. 2 din Vaslui,  la  Cantina de ajutor social, strada Stefan Procopiu nr.7  din Birlad  si Casa  Armatei, strada General Teleman, nr. 6 din Husi.

Obiectivul principal al acestui eveniment il constituie cresterea gradului de ocupare pentru absolventi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca, prin intalnirea directa a cererii cu oferta de locuri de munca, in conditiile unei concurente loiale si transparente, care sa permita realizarea unui echilibru intre acestea in timpul cel mai scurt.

Agentii economici care vor participa la BURSA LOCURILOR DE MUNCA PENTRU ABSOLVENTI vor avea prilejul sa-si recruteze personalul direct, fara intermediari, in functie de cerintele concrete ale locului de munca pe care il ofera.

Pentru rezervarea standurilor agentii economici interesati se pot adresa:

- pentru Vaslui : la sediul AJOFM Vaslui din str. Spiru Haret nr. 5, Camera 15- parter  sau fax: 0235/317717;
-pentru Birlad: la sediul ALOFM Birlad din B-dul Epureanu, nr. 8, tel: 0371/073988;
-pentru Husi: la sediul ALOFM Husi din str. A. I Cuza, bl.45, sc. A, parter, tel: 0371/073989).

Angajatorii care incadreaza in munca, pe durata nedeterminata, absolventi ai unor institutii de invatamant, promotia 2017, primesc lunar, pe o perioada de 12 luni, pentru fiecare absolvent incadrat, o suma in cuantum de 900 lei.

Angajatorii care incadreaza in munca pe durata nedeterminata absolventi din randul persoanelor cu handicap primesc lunar, pentru fiecare absolvent, suma in cuantum de 900 lei, pe o perioada de 18 luni.    
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0925 (s) | 24 queries | Mysql time :0.020720 (s)