vineri, 29 martie, 2024

AJOFM Vaslui :Locuri de munca in Spania

Distribuie:

Publicat:

500 de locuri de munca pentru femei si 300 de locuri de munca pentru cupluri

Prin prezenta va rugam sa ne sprijiniti in demersul nostru de a organiza Bursa locurilor de munca in domeniul agricol in Spania la Vaslui prin promovarea ofertei la nivelul comunitatii pe care o conduceti.

Acest eveniment, organizat de AJOFM Vaslui in luna decembrie 2016, vine in intampinarea persoanelor neocupate si cu posibilitati economice reduse ce nu le permit deplasarea in alte judete pentru a participa la o selectie dar care au experienta in sectorul agricol.

Detaliile ofertei sunt urmatoarele:

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui prin serviciul de ocupare EURES Romania ofera 800 locuri de munca vacante in Spania pentru munca sezoniera in agricultura ( sunt solicitate 500 femei apte pentru munca la camp, cu varsta cuprinsa intre 18 – 40 ani si 150 de cupluri ), pentru recoltarea capsunilor, campania 2017 (nu se solicita experinta).

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimata de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe saptamana impartite in 6 zile, ziua 7 este zi de odihna care poate sa nu coincida cu duminica. Programul de lucru incepe la primele ore ale diminetii.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Conventiei colective aplicabile platibil la doua saptamani prin transfer bancar. Contributiile datorate sunt de 2% impozit pe venit si 113 euro asigurare sociala.

Cazarea este oferita de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi (nu exista posibilitatea cazarii solicitantilor barbati in cadrul firmei).

Transportul  catre  locul  de  munca  este platit de angajator si se deconteaza din salariile pe care le va primi in timpul lucrat la firma.

La selectie vor putea participa doar persoanele  care sunt inregistrate in baza de date a AJOFM Vaslui, Compartiment EURES,  ca persoane aflate in cautarea unui loc de munca in strainatate.

Actele necesare inregistrarii in baza  de date sunt:

–    Copie act de identitate;
–    Curriculum vitae.

Selectia va avea loc la inceputul lunii decembrie 2016.

Persoanele care doresc sa aplice pentru unul din aceste locuri de munca trebuie sa se adreseze  consilierului EURES din cadrul AJOFM Vaslui, din strada Spiru Haret, nr. 5, et. 1, camera 24, tel 0733.975.397 –

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img