marți, 19 martie, 2024

Ajutoare noi de la stat: se dau bani de la primarie! Ce trebuie sa faci ca sa ii primesti

Distribuie:

Publicat:

BOMBA IMOBILIARA! Un bloc imens apare in Pacurari! Investitorul este fiul unui constructor mare din Iasi. Afacerile anuale sunt de peste 3 milioane de euro

Azi  5595 5

 

INCREDIBIL! FILMUL complet al ACTIUNII! Iata cine este "POLITISTUL" care a snopit in bataie si calcat cu masina un barbat in plina strada!

Azi  3709 4

 

FOTO, VIDEO

SOCANT! O mama si-a prins fetitele minore dezbracate, uitandu-se speriate la organele genitale ale unui PUSCARIAS! Tatal fetelor era de fata! FOTO, VIDEO

Azi  4519 7

Newsletter

Video DivertismentCiteste GRATIS Editia tiparita

 

Video Monden Muzica Populara Curs valutar

EUR: 4.6659 RON (+0.0008)

USD: 3.7891 RON (-0.0111)

Horoscop

AddThis Sharing Buttons

Share to Facebook3Share to TwitterShare to Google+Share to PinterestShare to LinkedInShare to Vkontakte

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat in cursul zilei de astazi ca va propune Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) doua proiecte referitoare la acordarea unui sprijin financiar.

Persoanele care vor beneficia de acesti bani vor fi cuplurile infertile care ii vor folosi pentru analizele necesare in timpul sarcinii, respectiv pentru fertilizare in vitro.

„Primul se refera la un sprijin acordat de Primaria Capitalei pentru doamnele care sunt insarcinate, pentru ca s-a dovedit statistic ca in intreaga tara si in Bucuresti multe femei nu au bani si nici nu sunt sprijinite sa-si faca toate analizele necesare in timpul sarcinii si de aceea ajung cu sarcina destul de dezvoltata.

Si abia prea tarziu afla anumite probleme pe care le au, ceea ce nu este de dorit si vom oferi un sprijin financiar in acest sens”, a explicat Firea cu prilejul semnarii unui protocol intre Primaria Capitalei, Asociatia Colectiv GTC 3010 si Spitalul clinic de urgenta „Sfantul Ioan” pentru construirea unei maternitati in curtea acestei unitati spitalicesti.

Ea a adaugat ca sunt si foarte multe cupluri infertile.

„Au nevoie de un sprijin, deoarece prin decontarile de la Casa Nationala de Sanatate se acorda un numar de tratamente intr-un subprogram national, dar acest numar niciodata nu ajunge, nu e suficient si putem afirma ca e deja o batalie si o competitie pentru a obtine aceasta subventie de la stat pentru un program de fertilizare. (…)

Femeile din Bucuresti care au indicatie de la medicul specialist sa urmeze un astfel de program de fertilizare in vitro vor fi sprijinite de Primaria Generala, achitandu-li-se practic pachetul complet de servicii medicale, inclusiv tratamentul initial”, a spus Firea.

Primarul doreste cresterea natalitatii

Edilul general a mentionat ca spera ca in acest fel si Municipalitatea sa aduca o contributie privind cresterea natalitatii. „Avem un spor negativ atat in intreaga tara, cat si in Capitala”, a adaugat Firea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img