vineri, 19 aprilie, 2024

ALARMA dupa mandatul emis pe numele lui Plahotniuc. AVERTIZARE: Exista posibilitatea unui CONFLICT ARMAT

Distribuie:

Publicat:

Liderul partidului democrat din Moldova, mogulul Vlad Plahotniuc, a fost recent acuzat de tentativa de omor in Rusia. Pe numele sau a fost deschis un dosar penal, iar o judecatorie raionala din Moscova a emis un mandat de arestare, sustine presa rusa. Realizatorul TV Octavian Hoandra a atras insa atentia si sustine ca odata cu arestarea lui Plahotniuc, Republica Moldova este intr-un pericol grav, existand pericolul unui conflict armat in Transnistria.

”Vreau sa atrag atentia ca este stirea momentului, este o stire uriasa. Asta poate schimba complet geografia locului. Sa vedem cine este Plahotniuc. Este proprietarul Republicii Moldova. E bagat in tot felul de afaceri. Nu exista om mai bogat ca el”, a declarat Octavian Hoandra, la Realitatea TV.

Se stia ca Plahotniuc are o relatie buna cu Moscova si cu Putin, subliniaza jurnalistul, iar ceea ce evdem acum ne dovedeste ca nu este chiar asa, el fiind urmarit pentru tentativa de crima.

”Trebuie sa ne faca sa ne gandim ca avem un conflict inghetat in Transnistria, or, daca relatiile lui Plahotniuc cu Moscova nu mai sunt valabile, atunci se poate intampla orice. Probabil acum se fac calcule si exista posibilitatea unui conflict armat in Transnistria. Ne intrebam de ce nu se vorbeste despre asta. Majoritatea presei este a lui Plahotniuc. Republica Moldova este intr-un pericol grav”, a atras atentia Hoandra.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img