joi, 28 martie, 2024

ALBITA: Ansamblu de vehicule condus de un sofer cu permis necorespunzator

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita cerceteaza un barbat din R. Moldova care conducea un ansamblu de vehicule, desi permisul de conducere detinut nu ii dadea acest drept.

In data de 4 februarie, in jurul orei 11.30 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pentru a iesi din tara, cetateanul din R. Moldova Gheorghe D., in varsta de 61 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format din microbuz si remorca, inmatriculate in Bulgaria, respectiv in R. Moldova.

In urma verificarilor specifice efectuate, politistii de frontiera au constatat ca barbatul are permis de conducere valabil doar pentru categoria „B”, iar pentru a putea conduce ansamblul de vehicule in cauza ii este necesara categoria „BE”.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei din care face parte autovehiculul respectiv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img