marți, 19 martie, 2024

ALBITA: Doi tineri urmariti international, depistati la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si retinut doi tineri, urmariti international, pe numele carora erau emise alerte de punere in aplicare a unor mandate de arestare si predare sau extradare emise de autoritatile din Italia.

Vineri, 24 februarie, in jurul orei 14.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-au prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra in tara, ca pasageri intr-un microbuz inmatriculat in Republica Moldova, Valerian M., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 22 de ani si cetateanul din R. Moldova Pavel G., in varsta de 24 de ani.

“La controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca pe numele celor doi tineri erau emise alerte de punere in aplicare a unor mandate de arestare si predare sau extradare, emise de autoritatile din Italia deoarece cele doua persoane aveau de executat pedeapse privative de libertate pentru savarsirea de infractiuni contra proprietatii private si contra persoanei, in participatie, savarsite pe teritoriul Italiei.” declara Irina MIRICA, purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cei doi tineri au fost predati unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img