marți, 19 martie, 2024

ALBITA: Tigari de contrabanda descoperite in bordul unui cap-tractor

Distribuie:

Publicat:

Echipa comuna de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita a descoperit tigarete de provenienta R. Moldova, pe care un cetatean moldovean incerca sa le introduca in tara, ascunse intr-un loc special amenajat in bordul mijlocului de transport pe care il conducea.

In Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, cetateanul R. Moldova Valerii S., in varsta de 63 de ani, conducand un ansamblu de vehicule format dintr-un cap-tractor marca Mercedes si o remorca marca Schmitz, ambele inmatriculate in Romania.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comuna de control, formata din lucratori vamali si politisti de frontiera, a descoperit ascunsa in bordul capului  tractor, cantitatea totala de 2.220 tigarete (111 pachete), de diferite marci, de provenienta R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigarilor in valoare totala de 510 lei, sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 7.500 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img