sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Alege o floare a soarelui si afla cat de bun e sufletul tau

Distribuie:

Publicat:

1. Floarea-soarelui aleasa de tine debuteaza cu un miez rosiatic si multe culori calde. Ceea ce semnifica faptul ca esti o persoana cu un suflet linistit si cald ce este foarte greu de suparat. Incerci sa iti pastrezi optimismul indiferent de situatie si refuzi sa lasi oamenii tristi sa fie asa. Insa observi acea pata verzuie din mijlocul sau? Aceea semnifica faptul ca desi esti incredibil de greu de deranjat sau de suparat si atunci cand te superi, te superi pentru totdeauna, iar termenul „iertare” nu exista in vocabularul tau. Consideri ca oamenii ce au gresit asa tare incat sa te superi, nu te merita.

2. Este cea mai optimista si vesela alegere pe care ai fi putut sa o faci. Ceea ce semnifica faptul ca in orice situatie tu ramai cu zambetul pe buze si cu speranta in suflet. Nu te dai inapoi de la a-i ajuta pe oamenii din jur, acesta devenind deja unul din talentele tale deosebite. Insa observi raritatea petalelor? Nu sunt la fel de dese ca la celelalte flori, ceea ce semnifica faptul ca te exteriorizezi prea tare persoanelor carora nu ar trebui. Iar astfel ajungi deseori sa fii profund ranit de oamenii care te-au tradat prin prisma lucrurilor stiute despre tine.

3. Esti o persoana foarte plina de viata care isi doreste sa traiasca la maxim fiecare clipa a vietii sale.
Nu ai timp de pierdut si nici momente de risipit. Tot ceea ce iti doresti este sa ai cat mai multe amintiri acumulate, caci stii ca ele sunt cele mai de pret. Insa tot interiorul este negru. Acest lucru semnifica faptul ca sufletul tau este unul foarte rece care nu poate oferi o cantitate foarte mare de iubire, asta pentru ca ai avut parte in trecutul tau dureros de evenimente foarte neplacute ce au format rani adanci in sufletul tau nevinovat si plapand.

4. Esti o persoana foarte trista in interiorul tau, insa nu doresti sa arati acest lucru oamenilor din jur, tot ceea ce vrei este ca toata lumea sa considere ca esti bine, chiar daca in interiorul tau te distrugi incet, incet. Tii foarte mult la fericirea celorlalti si nu vrei sa intristezi pe nimeni cu problemele tale. De aici deducem ca ai un suflet foarte bun ce merita iubire nelimitata. Multi oameni nu iti stiu povestea si te critica fara sa gandeasca, insa ai invatat sa nu mai lasi acest lucru sa te afecteze si ai decis sa traiesti viata dupa bunul plac.

5. Esti o fire timida si putin trista, iar faptul ca te exteriorizezi deseori fara sa iti dai seama face tristetea ta vizibila si oamenilor din jur. Insa incerci sa convingi oamenii ce intreaba ca esti in regula, caci stii oarecum ca totul are sa fie bine indiferent de situatie datorita persoanelor bune din viata ta ce iti ofera putere. Ai un suflet bun si tii foarte mult la fericirea oamenilor din jurul tau fara sa conteze daca acei oameni sunt sau nu apropiati de tine. Si dusmanii tai intra in aceeasi categorie. Doresti prea mult binele tuturor, iar asta te poate afecta grav!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img