vineri, 29 martie, 2024

ALERTA! Donald Trump vrea sa inchida programul: “Loteria Vizelor”! Cum vor fi afectati romanii

Distribuie:

Publicat:

Presedintele american Donald Trump a criticat miercuri sistemul Loteria Vizelor practicat de SUA, considerand ca acest program sustinut de adversarii sai democrati este cauza atentatului de la New York soldat cu opt morti, si a cerut instituirea unui sistem de acordare a vizelor ”pe baza de merit”, informeaza agentiile Reuters si DPA.


”Teroristii au venit in tara noastra prin asa-numitul ‘Program al Loteriei Vizei Diversitatii’, o frumusete a lui Chuck Schumer”, liderul democratilor din Senat, a scris Trump pe Twitter. ”Vreau un sistem pe baza de merit”, a punctat el mai departe. ”Luptam din greu pentru o imigratie bazata pe merit, sa terminam cu Sistemele Loteriei Democrate”, a mai scris Trump in postarea pe reteaua de socializare.

Incepand din anul 1995, circa 50.000 de persoane, printre care mii de romani,— din mai multe milioane de solicitanti — au primit viza de intrare in SUA prin acest program care a fost promovat de congresmanul Chuck Schumer, in prezent lider al minoritatii democrate din Senatul american.


Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img