joi, 28 martie, 2024

Alerta in Bucuresti! Un pedofil este cautat de politisti. Barbatul ar fi agresat vineri dimineata doi copilasi intr-un lift

Distribuie:

Publicat:

Alerta printre politistii bucuresteni. Potrivit Digi 24, oamenii legii cauta un barbat acuzat ca a agresat sexual, vineri dimineata, doi copii de 5 si, respectiv, de 9 ani, in cartierul Drumul Taberei.

Micutii au depus marturie, iar anchetatorii au fost impresionati de drama copilasilor. Cei doi ar fi fost acostati in liftul unui bloc, iar camerele de luat vederi au surprins imagini de-a dreptul socante. Pentru bunul mers al desfasurarii anchetei, nu au fost date mass-mediei prea multe detalii.

Un psiholog sfatuieste parintii sa acorde o atentie si mai sporita pentru a asigura protectia si siguranta copiilor lor. Cert e ca acest caz nu este o legenda urbana, iar parintii trebuie sa aiba mare grija!

”In cauza au fost declansate cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de agresiune sexuala. Sectia 22 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 6, efectueaza investigatii in vederea depistarii si tragerii la raspundere penala a persoanei care a agresat minorii”, au trasmis reprezentantii Politiei Capitalei. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img