miercuri, 27 martie, 2024

Alerta la Vaslui:4 persoane au fost gasite in stare de inconstienta in beciurile locuintelor

Distribuie:

Publicat:

Doi barbati si o femeie au fost gasiti vineri in stare de inconstienta intr-un beci. Mai multe echipaje de la ambulanta si ISU au fost trimise la fata locului, precum si un elicopter SMURD. Potrivit medicilor cele trei persoane s-au intoxicat cu monoxidul de carbon provenit de la fermentarea vinului. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU), la fata locului s-au deplasat echipajul de Terapie Intensiva Mobila, un echipaj de salvare si doua echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui, fiind, de asemenea, solicitat si un elicopter SMURD.

 „Cele trei victime, doi barbati in varsta de 77, respectiv 44 de ani si o femeie de 65 de ani au fost gasite in stare de inconstienta intr-un beci al unei locuinte din satul Brahasoaia, comuna Stefan cel Mare.Persoanele sunt asistate medical, sunt stabile si urmeaza sa fie in continuare tinute sub supraveghere medicala de specialitate”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, cpt. Petru Iftene.

Tot vineri dimineata, in comuna Solesti, localitatea Bousori, o femeie in varsta de 65 de ani, a fost gasita cazuta in beciul locuintei. Ea a fost preluata de un echipaj de Terapie Intensiva Mobila, dupa ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon, provenit de la fermentarea vinului. Femeia a fost gasita in stare de inconstienta de niste rude care au solicitat ajutor la numarul de urgenta 112.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img