joi, 28 martie, 2024

Alerta! Meteorologii au facut anuntul: Romania va fi lovita de GER

Distribuie:

Publicat:

Meteorologii vin cu noi vesti proaste. Dupa valul de ninsori care a cuprins jumatatea de sud a tarii, urmeaza cateva zile de ger, transmite Realitatea TV. Potrivit ANM, luni dimineata se inregistreaza Cod Galben de ninsoare in zeci de judete din partea sudica a Romaniei.

”Avem Cod Galben de ninsoare in 22 de judete. In judetele precum Dolj si Olt s-a depus un strat de zapada de 15 centimetri. In partea de sud-est a tarii, vantul s-a intensificat. In urmatoarele ore se vor inregistra, in zona Deltei Dunarii, rafale puternice de vant. Vorbim de viscol in partea de sud-est a tarii”, a spus meteorologul de serviciu al ANM pentru Realitatea TV.

Totodata, meteorologii sustin ca ninsoarea va inceta pe parcursul zilei de luni, insa urmeaza cateva zile de viscol. ”Dupa orele serii, intensitatea vantului va scadea, iar ninsorile vor inceta. In Bucuresti va mai ninge pana la orele amiezii. Pentru zilele urmatoare, temperaturile vor scadea sub limita gerului. Vom avea -10 grade in partea de sud a tarii, – 18 grade in partea de Vest”, a declarat meteorologul ANM.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img