vineri, 19 aprilie, 2024

Alerta nationala ! Fetita din imagine este de negasit . Daca l-ai vazut, apeleaza 112

Distribuie:

Publicat:

O fata de 13 ani, din comuna Vultureni, judetul Cluj, a plecat de acasa la data de 20 octombrie, in jurul orei 16.00, iar de atunci este de negasit.

Daca o vedeti, nu ezitati sa apelati gratuit 112 pentru a anunta imediat Politia!

La data de 20 octombrie a.c., in jurul orei 17.50, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Gherla au fost sesizati prin Sistemul National Unic de Apeluri de Urgenta 112 despre faptul ca minora Puica Daria Maria, in varsta de 13 ani, din satul Babutiu, comuna Vultureni, judetul Cluj, a plecat de acasa si nu a mai revenit.

Imediat dupa apel, politistii s-au deplasat la fata locului  si au demarat cercetarile, iar in urma verificarilor efectuate a rezultat ca minora a fost abordata de un barbat de 27 de ani, ruda cu aceasta, care i-a cerut sa il insoteasca, ambii plecand intr-o directie necunoscuta.

Imediat, au fost mobilizati politisti din cadrul mai multor structuri ale Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si jandarmi ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi Cluj si Gruparii de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, sprijiniti de un caine de urma, care au demarat actiuni de cautare in zona.

Semnalmentele minorei: inaltime aproximativ 150 cm, circa 40-45 de kg, ochi caprui, par saten, constitutie atletica. La momentul disparitiei purta pantaloni de tip colanti, negru cu gri, model zebrat, tricou negru cu model floral (trandafir), in picioare avea pantofi sport.

Semnalmentele barbatului: 170 cm, ten masliniu, constitutie slaba, aproximativ 70 – 75 kg. La momentul plecarii cu minora, acesta ar fi purtat imbracaminte sport, posibil trening de culoare verde.

In cauza, a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal, cercetarile fiind continuate sub coordonarea Parchetului.

Cetatenii care pot furniza orice informatii despre persoana disparuta sunt rugati sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze gratuit numarul unic de urgenta 112!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img