vineri, 26 aprilie, 2024

ALERTA! Zeci de politisti si mascati de la trupele speciale pe urmele unui fugar cu catuse la mana. Cine i-a asigurat scaparea

Distribuie:

Publicat:

Mobilizare intr-un cartier din Timisoara pe urmele unui individ care fuge de politie. Mai multe echipaje de la Sectia 1 si mascatii de la Serviciul de Actiuni Speciale il cauta pe un barbat suspectat ca a dat mai multe spargeri. Totul a inceput  pe Calea Dorobantilor din Timisoara, unde un echipaj de politie l-a observat pe individ, in trafic, intr-o masina, impreuna cu alti doi barbati si o femeie. Cum il cautau de multa vreme, oamenii legii i-au facut semn soferului sa traga pe dreapta. In loc sa opreasca, soferul a calcat pedala de acceleratie. Politistii, doi la numar, au pornit in urmarirea autoturismului, care a intrat pe strada Lalelelor, unde a lovit alte 3 masini parcate si s-a intepenit in drum.

Politistii au ridicat din casa trei romi pe care i-au dus la audieri si continua sa-l caute pe spargatorul care s-a facut nevazut cu tot cu catuse.
“In jurul orei 17, politistii Sectiei 1 Timisoara au depistat in trafic un autoturism si, existand informatii ca in interiorul acestuia se afla un barbat pe numele caruia era emis un mandat de aducere, fiind banuit de comiterea mai multor furturi din autoturisme, s-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire. Intrucat conducatorul autoturismului nu a oprit la semnal, s-a procedat la urmarirea acestuia in trafic, iar la un moment dat seoferul a pierdut controlul autoturismului acrosand trei autoturisme parcate. In momentul incatusarii barbatului pe numele caruia era emis mandatul de aducere, alte persoane au intervenit pentru a-l ajuta, reusind sa-i asigure scaparea, iar un politist a fost lovit. Persoanele implicate s-ar fi ascuns intr-un imobil , unde, in urma verificarilor efectuate, politistii au depistat un pistol cu gloante de cauciuc, insa cei in cauza nu au fost depistati. La activitati a fost solicitat sprijinul luptatorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale. In cauza, politistii efectueaza cercetari, sub coordonarea Parchetului de pe langa JudecatoriaTimisoara, in vederea depistarii persoanelor implicate si dispunerea masurilor legale fata de acestea”, transmite Ancuta Morariu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img