marți, 19 martie, 2024

Alessandra Stoiceiscu, decizie radicala inainte sa nasca. S-a consultat cu sotul sau

Distribuie:

Publicat:

Alessandra Stoiceiscu si sotul ei, Sergiu Constantinescu, numara zilele pana cand isi vor cunoaste fetita. Cu cateva saptamani inainte sa nasca, vedeta de la Antena 3 a luat o decizie radicala si s-a consultat mult cu partenerul sau de viata. Totul are legatura cu micuta printesa care urmeaza sa vina pe lume.

Alessandra Stoiceiscu, decizie importanta in legatura cu fiica ei

In varsta de 43 de ani, Alessandra Stoicescu a hotarat ca in ziua in care va naste sa urmeze exemplul vedetelor autohtone, dar si al celor de peste hotare. Mai exact, prezentatoarea a ales o clinica pentru recoltarea celulelor stem de la bebelusa ei cand va veni pe lume. Aceasta procedura reprezinta o sansa unica de a asigura sanatatea copilului, iar vedeta

“Fetita noastra vine pe lume in tara lui «nu imi fac asigurare ca trag a rau», «nu ma duc la medic pentru ca sigur imi gaseste ceva»… ma surprind si eu cand cad in capcana unor superstitii, dar incerc sa devin repede rationala. Ne-am documentat si am decis ca vom recolta celule stem la nasterea fetitei noastre. Sa nu avem nevoie de ele niciodata… dar sa fie acolo! (…) am kitul pregatit pentru ziua intalnirii cu minunea. #babystem #mylove #pregnant Sergiu Constantinescu #love”, a scris vedeta de la Antena 3 pe conturile ei de socializare.

La finalul lunii trecute, Alessandra Stoicescu si Sergiu Constantinescu au sarbatorit nunta de fier. Cu acest prilej, prezentatoarea i-a facut o declaratie de dragoste sotului sau, care a fost insotita de o poza de album in care apar impreuna, ea avand un buchet superb de trandafiri rosii: “6 ani de casatorie si partea cea mai frumoasa abia incepe! Am zis.. restul ti-l soptesc la ureche ❤️•constantinescusergiu ..#love #happy #wedding #celebration #mylove #mylovestory”.

Alessandra Stoicescu a dezvaluit numele ales pentru fiica sa

“Fetita se va numi Sara si Maria, pentru ca noi stiam ca se va naste in august cand este aceasta sarbatoare. Ma voi intoarce pe la alegerile prezidentiale (n.r: noiembrie-decembrie) daca ma primiti. Abia astept acele nopti in care nu o sa dorm, pentru ca trebuie sa o veghez pe cea mica. Probabil si cand ea va adormi, eu tot treaza voi ramane ca sa o privesc si sa ma asigur ca totul e in regula”, a declarat Alessandra Stoicescu intr-un interviu mai vechi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img