joi, 18 aprilie, 2024

Alessio e un roman de etnie rroma si a fost insurat de parintii lui cand avea doar 16 ani. Halucinant cati copii are acum, la varsta de 28 de ani

Distribuie:

Publicat:

Este un manelist cunoscut si are 28 de ani. Iar povestea sa de viata este tulburatoare. Fiind de etnie rroma, Alessio a trebuie sa respecte ”traditiile” si a fost ”casatorit” de familie atunci cand avea doar 16 ani.

Pe viitoarea partenera de viata o cunoscuse inca de cand aveau 4-5 ani, povesteste Alessio. „O stiam de cand eram copii mici, de pe la 4-5 ani, parintii nostri erau prieteni foarte buni de familie. (…) Mamei i-a placut de ea de cand era mica, (…) tot facea glume: „te fac nora mea”. A trecut vremea, am crescut si intre timp ne-am stabilit  in Italia, iar cand am facut 16 ani, parintii mi-au spus ca ar fi bine sa o luam pe ea, ca este frumoasa, ca e ce trebuie, ca parintii sunt ok…”

Planurile parintilor au fost puse in aplicare, bineinteles, iar Alessio spune ca s-a facut o petrecere de logodna, nu de nunta. ”Ne-am combinat!”, isi aminteste el. Acum, Alessio are, la varsta de 28 de ani, 4 copii. ”La o diferenta de 3 ani, cam asa sunt toti cei 4 copii, a aparut cel de-al doilea copil, tot o fetita. (…) A aparut si cel de-al treilea copil, a fost baiat. (…) Dar s-a intamplat sa ramana pentru a patra oara insarcinata si a mai venit o fetita. Dupa al 4-lea copil am zis sa punem stop aici”, povesteste Alessio pentru wowbiz.ro.

”Toate s-au intamplat asa de repede si de devreme”

Recunoaste ca nu s-ar mai insura la 16 ani, dar marturiseste ca este legat foarte tare de sotia lui, chiar daca – legal -, nu sunt casatoriti.

„Relatia cu mama copiilor mei este una foarte buna, nu pot sa zic exagerat de buna pentru ca mai sunt divergente legate de copii, (…) dar per total sunt bine! Motivul pentru care nu ne-am casatorit legal este pentru ca nu am simtit sa o fac inca. Tot timpul in mintea mea a fost sa fac nunta undeva pe la 30 de ani. Acum nu stiu daca neaparat o sa urmeze nunta, dar toate s-au intamplat asa de repede si de devreme, cu toate ca sunt 12 ani de relatie, nu sunt doi, trei ani… Plus ca un act, sincer, pe mine nu ma schimba cu nimic si nici pe sotie. Mai mult, trebuie sa mentionez lucrul asta, coincidenta a facut sa avem acelasi nume de familie, asa s-a nimerit!”, a declarat Alessio, conform sursei precizate mai sus.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img