vineri, 29 martie, 2024

Alex Ashraf a fost surprins in compania unei domnisoare! Reactia Oanei a fost imediata: “Gata, apropieri intime….” Continuarea e incredibila

Distribuie:

Publicat:

Contactata de reporterii www.spynews.ro, Oana Zavoranu s-a aratat uimita ca s-a speculat faptul ca intre sotul ei, Alex Ashraf, si tanara respectiva ar fi fost o apropiere intima. Femeia din club este o prietena comuna, iar Oana Zavoranu nici nu se gandeste la ceva in neregula, dat fiind faptul ca amandoi, atat ea, cat si Alex Ashraf, se intalnesc des cu multi oameni, dar asta nu inseamna ca au alte ganduri.

"Domnisoara este o prietena comuna. Nu mai poate omul sa se vada cu cineva, sa se apropie, ca gata: apropiere intima. Eu cu cati oameni nu ma vad?!", a spus Oana Zavoranu pentru www.spynews.ro.

Oana Zavoranu si Alex Ashraf, casatorie in secret

Oana Zavoranu si Alex Ashraf s-au casatorit in septembrie 2017, atunci cand totul s-a intamplat in mare secret. "Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost initiativa mea. Oana Zavoranu, in biserica? E ceva mai greu de imaginat, ma gandesc. Am zis hai sa o facem si pe asta, de ce nu? Eu m-am gandit sa fiu sub acoperire, m-am imbracat intr-o rochie rosie cu un decolteu adanc de preotul nu-si putea dezlipi ochii de pe bustul meu.  A avut loc intr-o biserica superba, nu stiu daca am intrat intr-o biserica care sa fie atat de frumoasa",a  spus Oana Zavoranu, exclusiv pentru www.spynews.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img