vineri, 26 aprilie, 2024

Alex Bodi, mesaj dur pentru romani dupa incendiul de la Catedrala Notre Dame: “Va puneti toti poze si jeliti Parisul”

Distribuie:

Publicat:

Alex Bodi le-a transmis romanilor un mesaj dur, dupa incendiul de la Catedrala Notre dame. Iubitul Biancai Dragusanu a criticat atitudinea celor care s-au aratat afectati de incendiul care a izbucnit la Catedrala Notre Dame din Paris. 

Alex Bodi i-a criticat dur pe romanii care au s-au aratat afectati de incendiul izbucnit la Catedrala Notre Dame din Paris. Iubitul Biancai Dragusanu a fost deranjat de faptul ca romanii sunt preocupati mai mult de ce se intampla dincolo de granitele tarii noastre.

”Sunt socat de toti romanii care plang Catedrala de la Notre Dame! Da, e un lucru trist, tragic chiar… au “disparut” sute de ani de istorie, nu zice nimeni sa nu-ti para rau!!! Va puneti toti poze si jeliti Parisul! Dar ce se intampla la noi in tara nu mai jeliti?? Cand cad spitalele si nu le reface nimeni, cand cladiri de pe vremea lui Ceausescu se darama sub ochii nostri, cand casele memoriale ale poetilor si ale personalitatilor patriei noastre sunt distruse si nu face nimeni nimic??? Acolo nu mai postati si plangeti? Plange Europa pentru noi cumva? Ar fi bine daca am fi asa “uniti” pentru Romania in primul rand apoi pt altii!!! Numai bine!!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img