marți, 19 martie, 2024

Alex Bodi vrea sa o induplece pe Bianca Dragusanu sa renunte la divort. Declaratia de dragoste pe care i-a facut-o de fata cu toata lumea

Distribuie:

Publicat:

 

Telenovela Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu a ajuns deloc la final. Dacă vă imaginaţi că după ultimele declaraţii ale blondinei totul s-a încheiat, să ştiţi că situaţia dintre ei nu este deloc aşa.

Când toată lumea credea că Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au pus punct relaţiei şi căsniciei, ei bine, în relaţia lor nu are loc decât o nouă răsturnare de situaţie. A câta oare?

Deşi, săptămâna trecută, Bianca Drăguşanu anunţa cu surle şi trâmbiţe că indiferent de voinţa lui Alex Bodi ea este decisă să divorţeze, de această dată Alex Bodi a făcut un gest incredibil de faţă cu toată lumea, prin care vrea să-i arate blondinei cât de mult o iubeşte.

Bianca Drăguşanu a anunţat că vrea să se separe de Alex Bodi, în urma numeroaselor scandaluri pe care le-au avut, însă se pare că afaceristul nu este de acord cu decizia celei care încă îi este soţie. Ba chiar a precizat la Star Matinal de Weekend de la Antena Stars că sentimentele dintre ei sunt încă foarte puternice.

Pentru că se apropie termenul în privinţa divorţului, Alex Bodi pare că vrea să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a o convinge pe Bianca Drăguşanu că el este bărbatul de care ea are nevoie. Astfel, acesta a ţinut să-i facă soţiei sale o declaraţie de dragoste publică, pe reţelele sociale. Alex Bodi a postat o fotografie în compania Biancăi Drăguşanu, realizată la un eveniment monden recent, alături de o descriere care nu lasă loc de nicio interpretare. "Unica", a scris Alex Bodi, alături de poza cu soţia lui. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img