vineri, 26 aprilie, 2024

Alex Farcaș, nominalizat jucătorul etapei

Distribuie:

Publicat:

Printre nominalizații la titlul de jucătorul etapei a treia în Liga Zimbrilor se regăsește și Alexandru Farcaș, de la HC Vaslui.

Acesta a contribuit din plin la succesul echipei sale în fața Politehnicii Iași. În cele 58 de minute jucate, vasluianul a marcat de 11 ori din 12 aruncări. Alexandru Farcaș poate fi votat pe site-ul de specialitate handbalvolei.ro, unde mai este nominalizat dinamovistul Novak Boskovic, care și-a arătat clasa pentru prima oară de la transfer. Sârbul a fost principalul om de gol al lui Dinamo în partida cu Dunărea Călărași, multe dintre reușite în momente importante ale disputei.

Adus în această vară, internaționalul bielorus Viachaslau Saldatsenka a contribuit decisiv la victoria Odorheiului în fața Stelei, 26-20. Între buturi pe întreaga durată a meciului, Saldatsenka a izbutit inclusiv să marcheze în disputa cu Steaua.

Timișoara plecat pentru al doilea an consecutiv neînvinsă de la Constanța, o performanță însă ce nu putea fi realizată fără macedoneanul Zlatko Daskaloski. Portarul de 32 de ani a închis poarta lui Poli, parând inclusiv patru aruncări de la șapte metri ale Constanței în remiza 20-20.

CSM București a spart gheața la Suceava după o repriză a doua foarte bună. Bucureștenii au revenit de la minus cinci pentru a se impune cu 32-29, iar remarcatul partidei a fost croatul Mate Sunjic, care a dat siguranță colegilor săi prin intervențiile sale.

Important pe atac și foarte exact în apărare, Dragoș Iancu a făcut unul din cele mai bune meciuri ale sale în tricoul Turzii. Potaissa s-a impus cu 28-25 într-o deplasare dificilă, la Făgăraș, iar prestația pivotului transferat de la Bacău a fost una remarcabilă.

Un meci disputat pe parcursul a două zile a avut loc la Baia Mare, între Minaur și Focșani, pe care gazdele și l-au adjudecat fără prea mari emoții. La fel ca și în primul succes stagional, francezul Pierre Ragot a fost unul din cei mai buni jucători ai lui Raul Fotonea, reușind opt goluri în victoria cu 28-18.


Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img