vineri, 29 martie, 2024

Alex Velea nu mai vrea copii cu Antonia

Distribuie:

Publicat:

Alex Velea a raspuns intrebarilor trimise de fani, in cel mai recent vlog al sau de pe Youtube. Partenerul de viata al Antoniei a vorbit si despre viata de familie si a marturisit ca nu isi mai doreste un copil.

 „Nu, avem trei copii. E suficient. E foarte bine asa”, a declarat Alex Velea. Antonia are doi baieti cu artistul, Dominic si Akim, si o fetita, Maya, cu afaceristul italian Vincenzo Castellano. Se pare ca Alex Velea o considera si pe Maya ca fiind copilul lui, desi micuta locuieste in continuare cu tatal ei biologic, in Italia. Legat de copiii lui, cantaretul a marturisit ca nu ii va lasa sa se tatueze cand sunt inca minori.

Alex Velea a vorbit si despre cariera lui. Artistul urmeaza sa lanseze o noua piesa, dar si un nou album. Cantaretul a marturisit ca si-ar dori foarte tare sa colaboreze cu Andra sau cu Delia.

Cantaretul nu poate sa fie tata si in acte, chiar daca, in luna aprilie a acestui an, Alex Velea a castigat procesul de paternitate a copiilor sai cu Antonia, Dominic si Akim. Cei mici poarta numele de Castellano. Comunicarea hotararii judecatoresti nu a putut fi facuta, fiindca Vicenzo Castellano, fostul sot al Antoniei, nu a semnat notificarea.

Se pare ca Vicenzo Castellano a respins cererea, preferand sa nu semneze ca a fost instiintat. In consecinta, conform legii, sentinta va putea fi comunicata la primarie doar dupa ce se face dovada ca termenul de apel pentru Vicenzo Castellano a trecut. Fostul sot al Antoniei are dreptul la apel in timp de 30 de zile, dupa ce semneaza notificarea, potrivit informatiilor aparute in presa.

Baietii Antoniei si a lui Alex Velea nu au fost botezati pana acum, din cauza ca nu poarta numele tatalui, Velea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img