vineri, 26 aprilie, 2024

Alexandru Arsinel a pierdut o parte substantiala din venituri. Ce a patit celebrul actor

Distribuie:

Publicat:

Cunoscutul lant de farmacii a renuntat la colaborarea cu Alexandru Arsinel, desi actorul spera la reluarea contractului intrerupt imediat dupa moartea partenerei Stelei Popescu, in noiembrie anul trecut. In lunile in care filma spoturi publicitare, lui Arsinel ii intrau in cont cam 10.000 de lei.

Odata cu decesul Stelei Popescu, si viata lui Alexandru Arsinel s-a schimbat, conform libertatea.ro. Actorul nu doar ca a ramas fara colega sa de scena, dupa zeci de ani de colaborare, dar a pierdut si un contract de publicitate extrem de avantajos.

De la moartea actritei, Arsinel nu a mai filmat nici macar un spot pentru cunoscutul lant de farmacii caruia cei doi ii faceau reclama de mai bine de 9 ani. Tot de atunci, reclamele cu cei doi au disparut de pe posturile TV, dar si din reviste. Actorul a sperat ca e vorba doar de o intrerupere a colaborarii si astepta ca aceasta sa fie reluata, la un moment dat.

„Farmacia inimii” a renuntat insa definitiv la Alexandru Arsinel, protagonistii principali ramanand Nico si Adrian Enache. Maria Dragomiroiu si un colegul de la teatru al lui Arsinel, Cristi Simion, raman si ei „pe fir”, dar numai cu ocazia unor evenimente speciale.

Colaborarea actorului cu lantul de farmacii era una cat se poate de benefica si din punct de vedere financiar. In fiecare luna cu filmari, ii intrau in cont aproximativ 10.000 de lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img