joi, 25 aprilie, 2024

Alexandru Arsinel, critici dure pentru protestatari: “Se aduna si nici nu stiu pentru ce. Arunca cu pietre, sparg capul, mai apare si politia…”

Distribuie:

Publicat:

Alexandru Arsinel a declarat, intr-un interviu ca nu va participa niciodata la proteste de genul celor care au avut loc recent in Bucuresti. 

Alexandru Arsinel considera ca protestele din ultimul an sunt facute de oameni care nici macar "nu stiu pentru ce se aduna". Mai mult, actorul sustine ca este nevoie de teme clare care trebuie aduse in Piata Victoriei.

"Nu gasesti un raspuns la ce s-a vrut de fapt"

"Se aduna si nici nu stiu pentru ce se aduna, adica nu vin cu o tema precisa, adica 'Domnule, vrem ca Centura Bucurestiului sa se faca in doi ani de zile si lasam aici pichete, timbre doi ani de zile pana nu faceti centura respectiva'. Si deodata mai apar si unii care arunca cu pietre, sparg capul, mai apare si politia care intr-un fel sau altul trebuie sa se apere, uneori trebuie sa se apere cu mai multa indarjire. Ma rog, nu gasesti un raspuns la ce s-a vrut de fapt, la ce se vrea de fapt. Si de aceea nici nu particip la asa ceva", a declarat Alexandru Arsinel.

sursa: dcnews.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img