marți, 19 martie, 2024

Alexandru Arsinel: “Nu pot trai asa! Ma urmareste o suferinta care nu te lasa sa dormi!”

Distribuie:

Publicat:

Actorul Alexandru Arsinel a dezvaluit care este starea lui de sanatate, dar si a sotiei sale. El a mai marturisit ca are unele restrictii de la medic, astfel ca nu s-a putut bucura total de Sarbatori. Actorul ii cere Celui de Sus sa aiba mai multa grija de sotia lui decat de el. 

"Starea mea de sanatate este buna. Chiar ma simt bine. Ati intrat la mine in birou cand ascultam Doga. Petrec in acest timp mai mult decat pe scena, pt ca activitatea de manager implica mult. Uneori e prima casa, de aceea mi s-a reprosat o viata intreaga ca am uitat sa mai vin si acasa….vreo 60 de ani.

Am taiat porcul impreuna cu baietii mei si am avut prospaturi. Eu m-am bucurat mai putin pentru ca ma urmareste o anumita suferinta care nu te lasa sa dormi noaptea. (…) Mi-as dori sa mai fac inca o data Craciunul si Revelionul. Am toate restrictiile posibile. Sa nu mananc, sa nu conduc, sa nu ma trezesc dimineata. Nu pot trait asa. Imi doresc sa fiu sanatos, eu si familia si sa o ajute Dumnezeu mai mult pe sotia mea. Imi doresc o stagiune de succes", a povestit Alexandru Arsinel pentru "Rai da Buni".

Sursa: cancan.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img