vineri, 19 aprilie, 2024

Alexandru Cumpanasu a RABUFNIT, dupa ce Antena 3 a anuntat ca oasele din padure ar fi ale nepoatei sale: ‘Stirea e falsa, sunt convinds ca DIICOT va infirma’

Distribuie:

Publicat:

Mai multe posturi TV au anunțat, joi seară, că oasele găsite în pădure zilele trecute, după ce Gheorghe Dincă a dat indicații unde le-a aruncat, ar fi ale Alexandrei.

S-a vorbit despre faptul că specialiștii de INML au niște date preliminare ale expertizei antropologice ale acelor rămășițe, iar acestea aparțin unei persoane cu vârsta între 15 și 17 ani. Imediat s-a lansat în spațiul public ideea că acele oase sunt ale Alexandrei.

Unchiul fetei dispărute și ucise de criminalul din Caracal, Alexandru Cumpănașu, a declarat, la România TV, că nu crede această ipoteză. "Știrea e falsă, sunt convins că DIICOT va infirma acest lucru. Rog pe toată lumea să nu mai arunce pe piată astfel de fake-news-uri. Nu e normal ca familia să afle amănunte de la televizor și ei să nu fie anunțați de anchetatatori despre orice aspect din anchetă", a spus Alexandru Cumpănașu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img