marți, 19 martie, 2024

Alexandru Curelaru pune punctul pe I:” Ce puteti oferi dumeavoastra partidului?”

Distribuie:

Publicat:

In cadrul unei conferinte de presa, organizata cu prilejul vizitei liderilor centrali ai noului Partid National Liberal, consilierul judetean Alexandru Curelaru, vizibil emotionat, a tinut un discurs scurt si la subiect, reusind totodata sa ridice o problema foarte corecta:

” Sunt multi in sala asta care atunci cand s-au inscris in partid s-au intrebat ce le poate oferi partidul? Insa eu as binevoi a intreba: ce oferiti voi partidului?” declara Alexandru Curelaru, consilier la nivel de judet al PNL.

In continuare, acesta a tinut sa precizeze ca faptul ca cei tineri sunt viitorul acestui partid la nivelul judetului si nu numai, iar acestia trebuie sa isi asume proiectele persoanele si sa candideze acolo cred cu adevarat ca poate ajuta comunitatea. Totodata, acesta si-a anuntat candidatura in localitatea sa natala.

Acesta este discursul tinut de tanarul consilier judetean, Alexandru Curelaru:

“Ma bucur sa va avem alaturi de noi astazi la Vaslui. Este foarte greu sa vorbesti dupa Vasile Blaga, Alina Gorgiu, Costel Alexe, Sorin Moldovan, dar nu este imposibil. Ma bucur ca cei doi presedinti ai Partidului National Liberal au incurajat tinerii sa isi asume proiectele persoane si sa candideze pentru acest partid. Sunt sigur ca multi din sala asta cand v-ati inscris in acest partid v-ati intrebat ce va poate oferi partidul, insa, in acest moment, eu v-as intreba pe fiecare dintre dumneavoastra: ce puteti oferi partidului nostru?. De ce va spun asta? Va spun pentru ca sunteti tineri si viitorul acestui partid nu sta decat pe umeri nostri, si ne apasa, dupa parerea mea, o responsabilitate foarte grea. La fel cum spunea colegul meu, Mihai Ponea, avem aici un tanar pe nume Guzganu Gheorghita care isi asuma sau isi doreste sa candideze intr-o comuna. La fel si eu mi-am depus candidatura la functia de primar in comuna natala a parintilor mei. La fel va indemn pe toti care aveti principii, proiecte, sa va zbateti in organizatii pe care le reprezentati sa le duceti la capat, fara emotii.”, declara Curelaru in sedinta de la Centrul de Afaceri Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img