sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Alexandru, tanarul mort in urma exploziei de la Piatra Neamt, ar fi implinit azi 28 de ani. El strangea bani pentru nunta

Distribuie:

Publicat:

Alexandrul Baiasu, tanarul care a decedat, joi, in Belgia, dupa ce a suferit arsuri grave in explozia produsa in apartamentul lui din Piatra Neamt, ar fi implinit azi 28 de ani.

Ionel Baiasu, tatal lui Alexandru, l-a insotit pe fiul lui tot drumul pana in Belgia, unde tanarul a fost transportat cu un avion militar, la 26 de ore de la explozie.

Intr-un interviu acordat mesagerulneamt.ro, Ionel Baiasu a facut marturisiri cutremuratoare inainte ca fiul lui sa moara.

Barbatul a povestit ca era la serviciu pe 31 octombrie, cand s-a produs explozia. Tatal lui Alexandru spune ca el trebuia sa ajunga in acea zi acasa inaintea fiului lui.

”Eu eram la serviciu, am intarziat ca am avut mai mult de lucru si… am venit dupa ora 4 acasa. Am aflat de la un cetatean care mi-a trantit-o in fata ca baiatul meu era o torta in flacari. Va dati seama in ce stare eram, mi-a spus-o direct in fata, fara ocolisuri, dupa ce am vazut casa distrusa… In mod normal, el trebuia sa vina de la serviciu dupa mine. Si-a luat cateva ore liber, a venit inaintea mea si s-a intamplat sa cada pe el… Normal, trebuia sa fiu eu cel care trebuia sa pateasca… Gandesc in logica faptelor… Asa stau lucrurile – eu trebuia sa vin la 4, el la 5. Normal… asa era ideal sa se petreaca. Daca trebuia cineva s-o pateasca, trebuia sa fiu eu, nu el!”, a spus Ionel Baiasu.

Alexandru strangea bani pentru nunta

Zielele trecute, femeia a mers la apartamentul din Piatra Neamt pentru a vedea daca mai poate gasi banii pe care Alexandru ii strangea pentru nunta intr-un dulap din casa.

Din pacate insa, aceasta a constatat ca din dulap nu a ramas decat un morman de cenusa, scrie mesagerulneamt.ro.

Explozia s-a produs pe 31 octombrie. Alexandru a dormit in camera lui, situata langa baie, iar cand s-a trezit a aprins becul si atunci s-a produs explozia.

Timp de trei ore, racordul flexibil de la aragaz, care s-a fisurat, a lasat gazul sa iasa constant. S-a acumulat in bucatarie, dar si in baie si pe hol. Scanteia produsa de actionarea intrerupatorului a aruncat apartamentul in aer, iar flacarile l-au cuprins pe tanar din toate directiile. A reusit sa coboare in fata blocului, fiind preluat de ambulanta care a sosit la fata locului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img