joi, 25 aprilie, 2024

Alianta 2020 USR PLUS Vaslui , ingroapa partidele care aveau impresia ca sunt pe val si baga PSD-ul in sedinta

Distribuie:

Publicat:

Alianta 2020 USR PLUS Vaslui , ingroapa partidele care aveau impresia ca sunt pe val si baga PSD-ul in sedinta Ziua de 26 mai a fost una de impas pentru partidul lui Tariceanu si a lui Basescu . Alianță 2020 USR PLUS Vaslui, reprezentata la nivelul national de deputatul vasluian Mihai Botez, a reusit sa stranga un numar de peste 24.000 de voturi, asta insemnand 18,11 %.

La nivelul judetului Vaslui, ALDE – partid aflat la guvernare , este condus de actualul deputat in functie Daniel Olteanu, un parlamentar ce este cunoscut doar in zona municipiului Barlad . Desi daca calculam voturile care le-au strans in zona respectiva, acestia s-au situat chiar si sub procentul partidului Pro Romania Vaslui, cea mai noua organizatie judeteana. La nivel national nici nu se poate pune in discutie procentul scos de ALDE ,iar acest lucru spune multe despre sansele lui Daniel Olteanu de a mai prinde un nou mandat de parlamentar .

Nici Corneliu Bichinet, omul care ii stie pe toti si le-a vazut pe toate nu a reusit sa scoata un procent mai bun. PMP Vaslui a scos un scos rusinos de 5,06 %, de trei ori mai putin decat Alianță 2020 USR PLUS Vaslui, Deputatul vasluian Mihai Botez crede ca reusita partidului sau sta in faptul Alianță 2020 USR PLUS Vaslui, a iesit zilnic pe strazile municipiilor din judetul Vaslui si ca a discutat cu oamenii care sunt profund dezamagiti de proasta guvernare a PSD -ALDE :

“Am primit cu mare bucurie rezultatele acestor alegeri și am încercat să-mi explic ce anume a putut determina un așa rezultat. Am încredere în echipa pe care Alianța 2020 USR PLUS a propus-o pentru parlamentul european și știu că noi i-am promovat o lună intreagă, încă de la începutul campaniei am fost pe străzi. Am văzut un rezultat slab din partea PSD și cred că acesta se explică prin proasta guvernare, dar și prin apariția PRO ROMÂNIA, care nu cred că a promis sau a construit ceva extraordinar, ci doar a rupt din electoratul PSD. Având în vedere că ALDE prin deputatul Daniel Olteanu constuiește de zor și rupe de la PNL mă așteptam să aibă un rezultat surprinzător la aceste alegeri, dar se vede că oamenii nu mai au încredere într-o formațiune ce are la vârf un tip ce a trădat și a schimbat barca. PMP deși inițial a început ca un partid proaspăt cu oameni tineri și cu inițiativă a ajuns la Vaslui să fie condus de un politician care nici nu mai stie pe la ce partide a fost și care nu poate fi reprezentantul unei forțe tinere, iar acum PMP s-a prăfuit și la aceste alegeri nu l-a ridicat peste prag electorat decât carisma lui Traian Băsescu, ce încă are efect. În final, aș vrea să mulțumesc vasluienilor ce au votat Alianța 2020 USR PLUS și să le spun că vom continua pe drumul pe care am început cu responsabilitate, competență și determinare să construim țara în care să putem trăi decent alturi de familie și prieteni.” Declara pentru bzv.ro – deputatul Mihai Botez

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img