marți, 19 martie, 2024

Alibec ia drumul estului! Sumudica are concurenta din partea unei echipe din Rusia: oferta care poate insemna salvarea atacantului

Distribuie:

Publicat:

Atacantul renegat de conducerea FCSB, Denis Alibec, îşi caută de urgenţă echipă pentru a mai spera că-şi poate menţine ritmul de joc, în condiţiile în care socotelile cu vicecampioana României sunt încheiate. Aparent, “excursia” lui Florin Lovin în Rusia a dat roade, astfel că atacantul ar fi ofertat de formaţia UFA, din prima ligă.

Şeptarul FCSB-ului a intrat în dizgraţia conducerii, iar Marius Şumudică a încercat să-l salveze şi să-l coopteze în lotul lui Al Shabab, acolo unde deja sunt Constantin Budescu şi Valerică Găman. Doar că Gigi Becali ţine la preţ, iar negocerile au intrat în impas.

Imediat după finalul sezonului, Florin Lovin a plecat într-un tur prin Rusia pentru a-i căuta echipă lui Alibec, iar UFA e una dintre echipele interesate de atacantul român, notează DigiSport. La UFA, Denis ar putea da peste feţe cunoscute precum: Ionuţ Nedelcearu şi Kehinde Fatai.

Alibec a fost marea dorinţă a lui Becali în urmă cu un an şi jumătate, iar atacantul a fost transferat în cele din urmă de la Astra, în schimbul a 2 milioane de euro. Dacă prima parte a perioadei sale la FCSB a fost un succes, ultima perioadă, sub comanda lui Nicolae Dică, a fost un fiasco.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img