News Flash:

Alimentele inchise la culoare sunt cele mai bune pentru organism. Iata si de ce

26 Septembrie 2018
115 Vizualizari | 0 Comentarii
s604x0 Afine

Alimentele inchise la culoare contin antioxidanti benefici organismului. S-a dovedit stiintific ca, cu cat este mai inchisa culoarea alimentelor, cu atat este mai mare nivelul antioxidantului. 

Beneficii pentru ficat

Orezul negru, care are mai multi antociani pe gram decat afinele, este un excelent antioxidant care reduce deteriorarea ficatului cauzata de consumul excesiv de alcool.

Inima sanatoasa

Coacazele negre si afinele au un continut ridicat de antociani. Fructele de padure salbatice contin mult mai multi antioxidanti decat cele cumparate din magazine sau cele congelate.

Previn infectiile urinare

Legumele, cum ar fi conopoida purpurie si varza, contin si ele antociana. Studiile au aratat ca atocianina lupta impotriva bacteriilor ce cauzeaza ulcerul gastric si infectiile tractului urinar.

Ucide cancerul

Resveratorul se gaseste in struguri, afine si vinul rosu. Acesta inhiba raspandirea cancerului colorectal. Studiile arata ca resveratorul induce moartea celulelor canceroase in cazurile cancerului de prostata, de san, piele, plaman, ficat si sange. Curcumina din turmenic isi intensifica activitatea impotriva cancerului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0974 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017969 (s)