joi, 28 martie, 2024

ALINA are 25 de ani si conduce un TIR de peste 40 de tone. Nici barbatii n-au curajul ei. Dar sa vezi cat e de sexy cand renunta la haine pe plaja si cum arata iubitul ei

Distribuie:

Publicat:

O tanara de 25 ani din Alba conduce TIR-ul prin toata Europa.  Alina Emanuela Cioanca, o tanara de 25 de ani din judetul Alba, a devenit anul trecut sofer profesionist si acum conduce, in echipaj cu prietenul ei, un TIR de peste 40 de tone prin tarile Uniunii Europene.

Alina a transformat de patru luni, de cand s-a urcat la volanului TIR-ului alaturi de iubitu sau, masina de mare tonaj intr-o „casa pe roti”.

Tanara, originara din comuna Avram Iancu din judetul Alba a declarat pentru Ziarul Unirea ca si-a dorit de mica sa conduca masini, iar astfel a devenit realitate un vis pe care il avea de mai mult timp: de a deveni sofer profesionist si de a conduce un TIR, la fel ca barbatii.

Alina a terminat anul trecut scoala de soferi profesionisti pentru categoriile B, C si E, a obtinut atestatul de profesionist si atestatul ADR – care-i permite sa conduca si autocamioane ce transporta marfuri periculoase, iar in prezent s-a mutat in Oradea, alaturi de iubitul sau, si lucreaza la o firma de transporturi rutiere de marfuri din judetul Bihor, efectuand curse din Romania in tarile Uniunii Europene.

Intrebata cum considera meseria de sofer profesionist si despre planurile de viitor, aceasta a spus:

“Deocamdata nu am planuri pe termen lung referitoare la meseria pe care o practic acum, pe care o consider frumoasa si interesanta. Ne convine sa lucram soferi pe acelasi camion din toate punctele de vedere, ne gospodarim mult mai bine, e mai avantajos, castigam mai mult impreuna, pentru ca nu ar merita asa de mult efort daca nu s-ar castiga bine. Ne place sa formam amandoi o echipa, suntem multumiti, noi vrem sa continuam meseria aceasta in viitor, dar nu putem sti pentru cat timp. E foarte greu si obositor sa fii sofer pe camion, sunt foarte multe nopti nedormite, insa orice lucru care este greu devine mult mai usor daca il faci pentru ca-ti place sau din pasiune.

Practic, cei doi spun ca TIR-ul pe care il conduc este a doua lor casa.

“Timp liber nu prea avem in aceasta meserie, decat in concediu si de sarbatori. Atunci cand nu conducem, ne odihnim, ne plimbam, cand ajungem acasa iesim in oras, mergem la cumparaturi, la piscina si cam atat. Unde lucram noi, timpul este foarte bine calculat, la parinti nu am mai fost de la Craciun”, a spus ea, referitor la timpul liber pe care il are.

O alta tanara sexy din Romania, in varsta de 26 de ani, surprinde prin parcarile din Europa. Elena s-a facut soferita de TIR si strabate Europa in lung si in lat la volanului unui mastodont de 40 de tone. Tanara TIR-ista din Botosani a luat cu brio toate atestatele si categoriile auto de care are nevoie si s-a angajat la o companie din Italia, care se ocupa de transporturi de substante periculoase.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img