marți, 19 martie, 2024

Alina Sorescu, prima reactie dupa ce s-a anuntat ca divorteaza: „Eram intr-o seara la mall si..”

Distribuie:

Publicat:

Alina Sorescu s-a suparat foarte mult dupa ce a aflat zvonurile care anuntau ca ea si sotul sau, Alexandru Ciucu, ar divorta. Acestea au aparut, dupa ce au fost publicate cateva imagini cu ei impreuna in care nu pareau deloc apropiati. Artista a avut o prima reactie despre acest subiect delicat in cadrul unui interviu.

Alina Sorescu, prima reactie dupa ce s-a anuntat ca divorteaza

Sotia designerului Alexandru Ciucu a subliniat ca „s-a exagerat ce s-a scris” si ca, de fapt, ei s-au comportant exact ca doi oameni maturi, dupa o zi incarcata, pe care au bifat si lista cu cumparaturi. Conform filmarii aparuta in presa, Alina Sorescu si sotul ei au mers ulterior la film ca sa se relaxeze.

„Eram intr-o seara la mall, ca doi oameni absolut normali, mi se pare un pic exagerat ce s-a scris. Repet, eram doi oameni dupa o zi de cumparaturi, in care am avut treaba. Ne-am dus la un film, absolut nimic extraordinar. E absurd ce concluzie se trage acolo”, a declarat frumoasa artista in cadrul unuiu interviu acordat la Antena Stars.

Cu o viata profesionala agitata, dar si cu doua fetite mici superbe, Alina Sorescu isi face timp si pentru ea. In varsta de 32 de ani, cantareata este atenta cu felul in care arata si a dezvaluit ca face pilates de doua ori pe saptamana. „E cel mai potrivit sport pentru mine. Am ajuns la pilates pentru ca in perioada de recuperare dupa prima nastere cautam un mod de a face sport care sa nu ma solicite foarte mult cardio, mai ales dupa cezariana… Acum, in septembrie (n.r.: anul trecut), vin obligatoriu de doua sau de trei ori pe saptamana. Vin cand dorm fetitele. Fiecare dupa posibilitati”, a explicat Alina Sorescu in cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea „Vorbeste Lumea”.

Alina Sorescu a facut nunta cu Alexandru Ciucu in 2010

Alina Sorescu s-a nascut pe 14 iulie 1986, in Bucuresti si e o cantareata si prezentatoare TV. Artista e casatorita cu Alex Ciucu din 12 septembrie 2010, cunoscutul designer care le face costumele chiar si membrilor Casei Regale a Romaniei. Cei doi au impreuna doua fetite: Elena Carolina, nascuta in 2014, si Ana Raisa, nascuta pe 20 aprilie 2016.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img