joi, 25 aprilie, 2024

Alina Vidican, reactie tulburatoare cand a aflat ca Valentina Pelinel e insarcinata cu Cristi Borcea: “Plangand de suparare”

Distribuie:

Publicat:

Alina Vidican, cea de-a doua sotie a lui Cristi Borcea, a izbucnit in lacrimi cand a aflat ca Valentina Pelinel este insarcinata cu tatal copiilor ei. Fosta partenera a afaceristului a fost surprinsa intr-un mall, la scurt timp dupa ce s-a prabusit si a inceput sa planga de tristete.

Alina Vidican, reactie tulburatoare cand a aflat ca Valentina Pelinel e insarcinata cu Cristi Borcea

Totul se intampla la sfarsitul anului 2015, cand Alina Vidican a aflat de relatia lui Cristi Borcea cu fostul model, despre a carei sarcina inca nu se stia oficial in Romania. Totusi, pe atunci, inca sotia fostului actionar dinamovist, timisoreanca era la curent cu evolutia povestii de dragoste dintre cei doi. O echipa de paparazzi a surprins-o pe Alina Vidican intr-un mall din Capitala in timp ce se afla intr-o stare psihica deloc buna. Ea plangea cu suspine in timp ce vorbea la telefon, conform  wowbiz.ro. Exista zvonuri ca atunci a fost momentul in care ea ar fi aflat despre sarcina Valentinei Pelinel.

Dupa ce a iesit dintr-un magazin de jucarii, cea de-a doua sotie a lui Cristi Borcea s-a prabusit in mijlocul centrului comercial, potrivit sursei citate. Ea s-a asezat in genunchi si a ramas acolo pret de cateva minute, sub pretextul ca-i ridica jucaria care ii picase fiului ei. Ulterior, ea a intrat din nou in magazinul de jucarii, avand inca telefonul la ureche si, complet afectata de ceea ce auzea la celalalt capat al firului, ea s-a dus intre doua rafturi, s-a asezat pe vine si a izbucnit in lacrimi.

Va reamintim ca in urma cu mai bine de doi ani, cand s-a aflat ca Valentina Pelinel este insarcinata cu fostul actionar de la Dinamo, Alina Vidican nu a primit deloc bine vestea. Ea a decis atunci sa stea o perioada in Miami impreuna cu cei doi copii pe care i-a daruit fostului ei sot, Cristian Borcea.

“Din momentul in care a aflat ca Borcea vrea sa divorteze de ea pentru ca Valentina era insarcinata, Alina nu a mai fost atat de suparata. Nimic nu a linistit-o, ea plangand de suparare. Se simte, inca o data, tradata, simte ca a fost uitata complet de Cristi Borcea. E clar, nu va mai veni in Romania in perioada urmatoare, pana nu se va convinge ca ea chiar mai conteaza pentru Cristi, macar ca mama a copiilor lor”, a dezvaluit un apropiat de-al familiei Alinei Vidican, potrivit wowbiz.ro.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea au devenit parinti in 2016

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din Romania. In anul 1999, Valentina Pelinel a castigat concursul “Top Model Romania” si astfel a reusit sa ajunga fotomodel la New York, in Statele Unite. A fost casatorita cu politicianul Cristian Boureanu de care a divortat in 2014.

La inceputul anului 2016, Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata, iar zvonurile il dadeau ca tata pe Cristi Borcea. La scurt timp de la nastere, fotomodelul a confirmat informatiile. Ea a devenit mamica pentru prima data pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al saptelea copil al lui Cristi Borcea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img