vineri, 29 martie, 2024

ALO, POLITIA?! Fosta sotie a militarului ucigas: “Stiam ca va urma! Am fugit din tara pentru a scapa cu VIATA”

Distribuie:

Publicat:

Fosta sotie a lui Florin Oprea face marturisiri uluitoare despre militarul care si-a ucis iubita. Femeia il descrie ca fiind de o violenta rara, motiv pentru care a fugit din tara ca sa scape de el. Ar fi incercat sa intre peste ea in casa si sa o omoare cu un topor, noteaza observator.tv.

Fosta nevasta a militarului spune ca a facut numeroase plangeri la Politie impotriva lui Florin Oprea, insa acestea nu au fost niciodata inregistrate.

„Am fost impreuna o perioada foarte lunga de timp, inca din liceu. Avem un copil impreuna, o fetita de 9 ani si jumatate, care si ea este foarte afectata, afland de la televizor ce a facut tatal ei. Este traumatizata psihic. Am luat decizia de a divorta de el pentru ca nu mai suportam traumele fizice si psihice la care eram supusa, era extrem de violent, consuma alcool, ajungea atat de beat acasa incat nu se putea tine pe picioare si in cateva cazuri abia am reusit sa scaa din mainile lui. Ma batea foarte rau. Am inclusiv certificat medico-legal, am avut nevoie de ingrijiri medicale. Am depus plangere, am sesizat autoritatile de nenumrate ori, insa nu s-a luat nicio masura, niciodata. Am fost nevoita, in baza certificatelor medico-legale sa bag divort si sa fug din tara pentru a-mi salva viata si copilul”, a precizat, pentru sursa citata, fosta sotie a militarului Oprea Florin Victor.

In ce tara traim?! Desi si-a reclamat iubitul pentru agresiune nimeni nu a facut nimic! Dupa o luna de la reclamatie, acesta si-a UCIS iubita: A luat un taxiu si s-a predat la Politie

Femeia a afirmat ca nu a fost surprinsa de faptul ca Florin e acuzat de uciderea Alexandrei, o tanara de 25 de ani care i-a daruit o fetita.

„Nu am fost surprinsa cand am aflat ca a comis o crima. Ma asteptam, stiam ca va urma. Dar ma mai asteptam si ca fata cu care era, fiind supusa aceliasi tratament la care am fost supusa eu, sa cedeze si sa plece pe dumul ei, cum de altfel este si normal. A facut cu ea cum a facut si cum mine. Sa ma urmareasca, sa ma caute sa ma omoare. Singurul fapt pentru care eu acum sunt in viata a fost ca am plecat din tara. Am fugit”, a povestit fosta sotie a militarului criminal Oprea Florin Victor.

Fosta sotie a marturisit ca a depus numeroase sesizari la Politie. Era chemata de fiecare data la sectie, insa e convinsa ca nimeni nu facea nimic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img