sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Am aflat cum a slabit in realitate! Adevarul despre ”dieta-minune” a lui Chef Scarlatescu: ”De fapt…”

Distribuie:

Publicat:

Catalin Scarlatescu a uimit pe toata lumea cu noua sa infatisare, dupa ce a slabit nu mai putin de 30 de kilograme. Dupa ce medicii i-au recomandat sa dea jos surplusul de grasime, Chef Scarlatescu a reusit sa slabeasca intr-un timp record, cu ajutorul unei diete stricte, spune el, insa adevarul este cu totul altul. 

„Am slabit pentru ca nu am mancat paine. Preferam un sendvis cu mezeluri, am uitat sa mai gatim. Eu am slabit si va recomand sa va uitati bine pe ce dati banii. Nu va zgarciti cu stomacul vostru! Investitia cea mai mare este ce bagati in voi”, spunea celebrul bucatar.

CANCAN.ro a aflat cum a slabit in realitate bucatarul. Intr-adevarul, barbatul a apelat la medici, insa nu la nutritionisti, ci la esteticieni. “De fapt, Scarlatescu nu a slabit cu ajutorul unei diete stricte, si-a facut operatie de micsorare a stomacului, in secret, la un spital de chirurgie estetica si reparatorie. Ulterior, bineinteles, regimul alimentar recomandat pe care l-a urmat, l-a ajutat sa slabeasca.

Tot ce conteaza, pana la urma, este ca Chef Scarlatescu se simte foarte bine in pielea lui. De altfel, CANCAN.RO l-a intalnit chiar zilele trecute la mare. Imbracat intr-un costum de neopren, Scarlatescu era in mare forma, radea, dansa si parea ca se afla intr-o stare de spirit foarte buna.

Una dintre persoanele care l-au ambitionat pe Scarlatescu sa slabeasca a fost colega lui, Gina Pistol, care a promis ca se va casatori cu el, daca ajunge la 90 de kilograme.

“Am inteles ca a slabit. Daca ajunge la 90 de kilograme nu am incotro. Vreau, nu vreau trebuie sa ma marit cu el. Una peste alta, noi suntem foarte buni prieteni si avem glumele noastre, mai ciudate pentru ceilalti, dar noi ne intelegem perfect. Ne leaga o relatie de prietenie si Catalin este un om foarte bun”, a marturisit Gina Pistol. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img