marți, 23 aprilie, 2024

Amalia Enache a vorbit despre al doilea copil: “Exista resurse de iubit“

Distribuie:

Publicat:

Amalia Enache se declara o femeie implinita, se bucura in fiecare zi de fetita ei, insa nu ar exclude sa ii mai faca o surioara sau un fratior Almei, ca sa creasca impreuna si sa se ajute mai tarziu in viata, alteori… simte ca micuta ii e suficienta si ca nu e deloc momentul pentru al doilea copil.

„Cateodata imi doresc, cateodata nu-mi doresc. Inca sunt indecisa. Cand ai scapat de scutece si a trecut toata perioada, sa o iei din nou de la capat? Daca ma gandesc la relatia dintre mine si fratele meu, as vrea si Alma sa aiba pe cineva asa si apoi, simt ca undeva in mine exista resurse de luat de la capat si de iubit, dar parca nu chiar acum!”, a marturisit, pentru Libertatea, Amalia Enache.

A crezut ca va muri precum mama ei

Amalia Enache si-a pierdut mama in urma unei lungi suferinte provocata de cancer si a crezut ca isi va gasi sfarsitul la fel ca ea. S-a linistit abia dupa ce a facut testul.

“Cand medicul imi explicase la telefon care este starea mamei mele (n.r. cancer ovarian in stadiul 4), a fost ca si cand mi-ar fi zis ca a murit deja intr-un accident. Nu mi-a lasat nici cea mai mica speranta. Cancerul parea pana atunci una dintre acele amenintari care li se intampla doar altora. Mama avea 58 de ani, mergea la serviciu, fuseseram in doua vacante in strainatate in acel an, primele iesiri din tara pentru ea, parea intr-o forma dintre cele mai bune”, spune Amalia Enache, pentru click.ro.

Atunci, Amalia a inceput sa se informeze, de teama sa nu aiba soarta celei care i-a dat viata.

“Era in urma cu 10 ani si in Romania nu se putea inca face testarea genetica. Apoi, mi s-a parut prea scump si complicat de trimis in strainatate. 10 ani am trait nu cu aceasta spaima, nu, ci cu certitudinea ca acesta imi era destinul. Am vazut la mama mea galopul spre final, chinul, neputinta medicilor. Am vazut moartea in forma ei cea mai insinuoasa si perfida si necrutatoare. Mereu cu gandul ca poate este pur si simplu o fatalitate cu care nu ai cum sa lupti”, a dezvaluit prezentatoarea PRO TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img