vineri, 29 martie, 2024

Amanunte infioratoare despre cei doi soti canibali care au mancat 30 de persoane. Politistii au avut un soc dupa ce au deschis frigiderul din casa lor

Distribuie:

Publicat:

Noi detalii infricosatoare au fost dezvaluite in cazul celor doi soti acuzati de canibalism. Politistii au ramas socati cand au descoperit ce aveau cei doi in frigider.

Dmitry Bakshaev si sotia lui, Natalia, au recunoscut ca au ucis si mancat 30 de oameni. Crimele ar fi avut loc in decursul a 18 ani.

Cei doi ar fi pastrat ramasitele umane in frigider si in pivnita. Politistii au descoperit sapte pachete cu parti umane, dar si mai multe borcane cu carne, precum si 19 bucati de piele. Acestia au fost retinuti dupa ce pe telefonul barbatului au fost gasite mai multe fotografii cu ramasite umane, arata aceeasi sursa. 

Acum, politistii au dezvaluit ca in frigiderul celor doi au descoperit si carne de pisicasi de caine.

“Expertii au aflat ca in frigider, in afara de carnea de om, cei doi aveau carne de pisica si caine, care era depozitata in pungi de plastic. Iar cel mai surprinzator e faptul ca s-a gasit si carne de vita”, a declarant un oficial rus, potrivit Daily Mail.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img