marți, 19 martie, 2024

Amazon lanseaza o noua versiune de Kindle Oasis

Distribuie:

Publicat:

Noua versiune a ebook reader-ului de top de la Amazon permite acum reglarea culorii. Amazon a anuntat o noua versiune de Kindle Oasis, care este si primul ebook reader din portofoliul companiei ce ofera optiunea reglarii culorii. Alaturi de luminozitate, utilizatorii pot acum regla si nuanta imaginii, optand intre o imagine mai alba si mai rece sau una mai calda si mai apropiata de paginile cartilor fizice.

Noua optiune poate fi reglata atat manual, cat si automat. Utilizatorul poate alege un anumit interval in care ecranul sa treaca automat la o tonalitate mai calda sau poate bifa optiunea activarii acesteia intre apusul si rasaritul soarelui. Oasis nu este primul ebook reader de pe piata care ofera aceasta optiune, ce exista pe produsele Kobo de mai mult timp, ci doar primul din portofoliul Amazon.

Prin noua facilitate, gigantul american incearca sa-si diferentieze ebook reader-ul de top de cel din clasa de mijloc, Kindle Paperwhite, care a castigat mai multe optiuni in ultima vreme, ce-l fac mai atragator inclusiv in raport cu pretul mai mic. Noul Oasis se lauda si cu o noua versiune a tehnologiei e-Ink. Amazon nu intra in detalii aici, ci se limiteaza la a spune ca intoarcerea paginilor se va face mai rapid. 

In rest, noul Oasis arara si are aceleasi dotari tehnice ca si cel din 2017, inclusiv ecranul de 7 inch 300 ppi, rezistenta la apa si suportul Bluetooth pentru cartile audio. Versiunea de 8 GB a noului Kindle Oasis va costa 250 de dolari, in vreme ce modelul cu 32 GB spatiu de stocare va costa 280 de dolari. Noul ebook reader poate fi precomandat deja de pe site-ul Amazon, unde beneficiaza de o reducere pana pa 24 iulie, cand va deveni disponibil pe piata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img