News Flash:

Ambasadorul Cubei la Bucuresti s-a intalnit cu autoritatile judetene din Vaslui

10 Noiembrie 2018
547 Vizualizari | 0 Comentarii

Vineri, 09 noiembrie, presedintele CJ, Dumitru Buzatu, vicepresedintele CJ, Vasile Mariciuc, subprefectul Mircea Gologan si presedintele CCIA, Ionel Constantin, s-au intalnit cu ambasadorul Republicii Cuba la Bucuresti, Excelenta Sa Roberto Cesar Hamilton Magana.

Inaltul oaspete a primit o serie de informatii legate de starea socio-economica a judetului Vaslui si principalele linii strategice ale dezvoltarii pentru perioada urmatorilor ani.

La randul sau, Excelenta Sa Roberto Cesar Hamilton Magana, a multumit pentru invitatia primita, fiind la prima sa vizita in judetul Vaslui: ”Sper ca aceasta prima intalnire sa nu fie ultima, iar la urmatoarea sa punem la punct mai multe idei de colaborare si de derulare a unor parteneriate. Dupa cum se stie, tara noastra are legatura directa cu judetul Vaslui, prin Camera Bilaterala Romania-Cuba, si sunt incantat ca ma aflu aici. Suntem mari consumatori de carne de pui, iar in judetul dumneavoastra exista firme puternice in acest domeniu si putem avea posibilitatea de a incheia parteneriate. Stim ca distanta dintre Romania si Cuba e mare, insa noi importam si exportam la distante mult mai mari. Putem avea discutii si pentru alte sectoare economice si nu numai”.
La final, Ambasadorul Cubei la Bucuresti a semnat in cartea de onoare si a facut o invitatie presedintelui CJ, Dumitru Buzatu, de a vizita tara natala, nu inainte de a preciza ca usile Ambasadei sunt deschise pentru colaborari socio-economice si culturale.

Excelenta Sa Roberto Cesar Hamilton Magana va participa la Topul Judetean al Firmelor, prilej de discutii cu mai multi oameni de afaceri vasluieni.

Galerie Foto

45954283_2103249086564203_4012553929064710144_n
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0871 (s) | 35 queries | Mysql time :0.024928 (s)