sâmbătă, 20 aprilie, 2024

AMBULANTA CARE A STARNIT CONTROVERSE NU APARȚINE SAJ VASLUI.

Distribuie:

Publicat:

După ce o poza in care eroul principal era o mașina a Ambulanței încărcată ochi cu pungi de pufuleți, conducerea Serviciului Județean de Urgenta Vaslui e emis un comunicat de presa care face lumina in ceea ce priveste acel instantaneu. “

“Au circulat astazi pe retelele de socializare cateva imagini cu ambulanta de mai sus facȃndu-se aluzie in comentarii ca aceasta ar fi o ambulanta de urgenta a S.A.J. Vaslui si care in loc sa faca misiuni medicale de urgenta solicitate prin 112, este utilizata in cu totul alt scop respectiv folosirea ei la diverse cumparaturi din magazinele Barladului. 

NIMIC MAI FALS !

Aceasta este o ambulanta a Spitalului de Psihiatrie Murgeni si este o ambulanta de transport. De modul in care este folosita raspunde conducerea spitalului respectiv, dar in nici un caz o astfel de ambulanta nu poate fi folosita pentru urgentele administrate prin numarul unic 112. Asiguram cetatenii judetului nostru ca niciodata ambulantele Serviciul Judetean Vaslui nu au fost si nici nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost concepute, mai precis asigurarea urgentelor medicale primite prin numarul unic 112”declara reprezentantii SAJ Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img