News Flash:

Ambulatoriul se afla la 3,5 km de unitatea sanitara. 2016 ar fi anul schimbarii

14 Martie 2016
831 Vizualizari | 0 Comentarii
Situatie delicata in municipiul Vaslui, unde policlinica este la mare departare (aproximativ 3,5 km) de unitatea medicala. Potrivit conducerii unitatii, in anul 2016 se doreste sa se rezolve aceasta situatie deloc placuta.
La aceasta data, ambulatoriul unitatii medicale se afla intr-o zona in care mijloacele de transport nu ajung, iar pacientii ajung cu greu in acel punct. Construirea unei policlinici in curtea spitalului ar rezolva problema.

„Principala mea dorinta e sa construim ambulatoriul de specialitate in curtea spitalului. E foarte greu pentru pacienti sa mearga de la policlinica la spital. Suntem singurul Spital de Urgenta care are policlinica la 3 ,5 km distanta si mai este situata si intr-o zona unde nu ajung mijloace de transport.

“Bineinteles ca imi doresc si reabilitarea sectiei TBC. Fiind cladire de patrimoniu, e mai dificil; costurile sunt mai mari , dar o vom scoate la capat”, a spus Ana Rinder, manager SJU Vaslui.

La acesta ora este certa doar reabilitarea spitalului vechi. Pentru punerea la punct a proiectului au fost contactati inclusiv specialisti din cadrul Spitalului Judetean de Urgente Vaslui. Spitalul va avea trei sectii (psihiatrie, boli infectionase si cronici) si se spera ca cel tarziu in primavara aceasta sa fie organizata licitatia publica pentru acest proiect de anvergura.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0871 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017643 (s)