vineri, 29 martie, 2024

Amestecul care curata vasele de sange si elimina toxinele

Distribuie:

Publicat:

Cand lamaia si usturoiul se combina, se stie ca au efecte magice asupra sanatatii noastre. Au fost asociate cu curatarea vaselor de sange. In plus, ele sunt recunoscute pentru reducerea colesterolului din sange si imbunatatirea peretilor vaselor sanguine. Lupta natural pentru prevenirea unor boli, cu ar fi ateroscleroza.

Datorita efectului de detoxifiere a lamaii si usturoiului, nivelul de toxine se reduce foarte mult. Acest remediu natural ofera elasticitate peretilor vaselor de sange si elimina straturile de colesterol.

Conventional curatarea vaselor de sange se face in multe moduri. Oamenii obisnuiesc sa se bazeze pe medicamente sau pe utilizarea laserului, proces ce poarta numele de plasmafereza. La aceste metode au existat si reactii adverse.

Ar trebui sa stiti ca nu trebuiesc folosite numai aceste tehnici, exista si solutii naturale. Aceste ingrediente naturale pot curata vasele de sange de colesterolul nociv mult mai sigur. Doar asigurati-va ca aplicati corect metoda.

Puteti curata vasele da sange si reduce colesterolul, ceea ce impiedica dezvoltarea aterosclerozei, cu aceasta reteta pe baza de usturoi si lamaie. Rusii au folosit un amestec din ingrediente naturale sute de ani in medicina populara. Exista si alte beneficii ale acestei retete, cum ar fi oprirea dezvoltarii celulelor canceroase, antioxidantii din usturoi ajuta la regenerarea si restaurarea celulelor.

Ingrediente

4 catei de usturoi

4 lamai cu coaja

3 litri de apa fiarta

Mod de pregatire

se taze cateii de usturoi

se taie lamaile in bucati mici

se amesteca impreuna si se piseaza

luati un borcan de sticla de 3 litrii si puneti amestecul in el

se toarna apa fierbinte pana se umple

Se lasa in frigider 3 zile. Scoateti resturile de lamaie si usturoi si pastrati in frigider. Incepeti cu o lingura sau doua inainte de fiecare masa. Treptat puteti creste doza la 50 ml. Urmati aceasta cura 40 de zile si repetati odata pe an. Este bine sa consultati medicul inainte de fiecare repetare. De fiecare data cand luati aceasta bautura va creste circulatia sangelui, dar se va reglementa tensiunea arteriala si se va imbunatati circulatia sangelui in creier. Cel mai bun beneficiu suplimentar al acestei retete este pierderea rapida in greutate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img