vineri, 19 aprilie, 2024

Amical de lux în Turcia pentru CSM Poli Iasi. A fost stabilit tot programul! Iesenii se vor pregati la Cheile Gradistei si în Turcia

Distribuie:

Publicat:

Conducerea clubului CSM Poli Iasi a batut în cuie programul pregatirii din aceasta vara. Acesta fusese creionat în linii mari înca dinaintea sfârsitului sezonului, dar erau incerte destinatiile celor doua cantonamente. În aceasta dimineata, dupa o discutie în cadrul Comitetului Director la care a participat, prin telefon, si antrenorul Flavius Stoican, oficialii din Copou au stabilit ultimele detalii privind stagiile de pregatire. Astfel, iesenii se vor reuni pe data de 15 iunie, la ora 17.00, urmând ca în zilele de 18 si 19 iunie sa fie efectuata vizita medicala. 

O zi pana la reunire. Vineri, iesenii revin la antrenamente dupa o vacanta de aproape o luna. Ce spun conducatorii ieseni despre noutatile asteptate
Primul stagiu centralizat va avea loc în perioada 22-30 iunie, la Cheile Gradistei, unde se va pune accentul pe pregatirea fizica, urmând ca al doilea cantonament sa aiba loc în Turcia, la Bolu, în intervalul 2-13 iulie. În Turcia, CSM Poli va disputa si cinci meciuri amicale, în zilele de 4, 7, 8, 11 si 12 iulie, organizatorii cantonamentului propunând echipei iesene urmatorii adversari: Neftci Baku (Azerbaidjan), Ankaragucu, Genclerbirligi, Osmanlispor, Adanaspor, Giresunspor, Malatyaspor, Fenerbahce Istanbul (ultimele din Turcia). Oficialii din Copou au anuntat ca sunt sanse mari ca stagiul din Turcia sa se încheie cu un amical de lux cu vicecampioana Turciei, Fenerbahce Istanbul.
Altfel, dupa ce Andrei Sin si Narcis Badic si-au prelungit contractele cu CSM Poli Iasi, un alt jucator important al echipei în sezonul trecut ar putea face acelasi lucru, în cursul zilei de miercuri. Aflat si el la final de contract, Ionut Cioinac a ajuns la un acord cu presedintele Adrian Ambrosie si sunt sanse mari ca mijlocasul în vârsta de 27 de ani sa semneze un nou angajament cu clubul din Copou. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img