vineri, 29 martie, 2024

Ana-Maria este cea mai nou concurenta de la Puterea Dragostei! Soc pentru Roxana! A fost iubita lui Andy si acum il place pe Bogdan Mocanu

Distribuie:

Publicat:

Ana-Maria, noua concurenta de la Puterea Dragostei a fost iubita lui Andy. Mai mult, ea il place pe Bogdan Mocanu.

Ana-Maria, cea mai nou concurenta de la Puterea Dragostei le-a spus baietilor ca ultima ei relatie serioasa s-a terminat in urma cu un an si jumatate si iubitul ei a fost nimeni altul decat Andy Adetu, fostul iubit al Roxanei. a

„Ne-a aratat o poza cu tine. Sa stii ca a vorbit foarte frumos de tine”, i-a spus Ricardo blondinei.

Baietii au vrut sa afle daca s-ar fi impacat cu Andy daca el ar fi ramas in casa Puterea Dragostei

„Nu mai avem treaba”, a raspuns ea.

Vezi si: Bogdan Mocanu l-a sunat pe fostul Roxanei de la Puterea Dragostei! Discutia e incredibila: ”Nu te juca cu mine, ca iti stric totul si vii si acasa de-acolo”

Ana-Maria a spus la interviu ca s-a simtit bine alaturi de concurenti

„Baietii m-au primit foarte bine, chiar m-au ajutat sa trec peste emotii”, a spus Ana-Maria. Tot ea a dezvaluit ca Bogdan Mocanu este cel care i-a atras atentia. Asadar, ea si Roxana au aceleasi gusturi la barbati.

Ce faceau fetele de la Puterea Dragostei in timp ce Ana-Maria vorbea cu baietii

In timp ce noua Ana-Maria vorbea cu baietii, concurentese incercau sa-si dea seama daca persoana nou venita in casa este fata sau baiat. Dupa ce au ajuns la concluzia ca e vorba despre o rivala, ele s-au lipit de perete incercand sa-si dea seama care dintre baieti vorbeste mai mult cu ea.

Sursa: verdict.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img