joi, 25 aprilie, 2024

Anamaria Prodan implineste 46 de ani: „Fara varsta si fara rival”

Distribuie:

Publicat:

Astazi, focoasa Anamaria Prodan implineste frumoasa varsta de 46 de ani, desi, la o privire mai atenta, ai zice ca de-abia a terminat liceul.

Anamaria Prodan isi serbeaza, astazi, ziua de nastere. Sexy-impresara implineste 46 de ani si este extrem de fericita si multumita cu viata pe care o traieste, caci a realizat, in 46 de ani, ceea ce altii nu au putut realiza nici macar intr-o viata. Pentru ca este mereu o persoana sincera si directa, Anamaria Prodan si-a anuntat fanii intr-un mod inedit ca astazi este ziua ei de nastere.

Mai exact, aceasta a postat, pe pagina ei de Instagram, un mesaj la care fanii au lasat sute de comentarii cu urari si i-au transmis toate cele bune.

„Nascuta in 72. 46 de ani in care am fost cea mai tare. Fara varsta si fara rival” a scris Anamaria Prodan, pe Instagram. Fanii s-au intrecut in comentarii care mai de care mai frumoase, la adresa impresarei. „La multi ani, Anamaria! Sa ai tot ce iti doresti / La multi ani, sa fii sanatoasa / La multi ani frumosi si sanatosi, plini de iubire si fericire  / La multi ani frumosi, alaturi de persoanele dragi tie” i-au scris fanii, in comentarii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img