vineri, 19 aprilie, 2024

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce si-a dat demisia de la Pro TV!

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Prodan a anuntat ca incheie colaborarea cu postul Pro TV, renuntand la a mai fi gazda emisiunii ”Gospodar fara pereche”. Totul s-a intamplat la putin timp dupa ce a debutat al doilea sezon al emisiunii. 

Anamaria Prodan a explicat, de altfel, si motivele care au stat la baza deciziei de a renunta la ”Gospodar fara pereche”. Filmarile au fost decalate, iar vedeta se afla intr-o permanenta criza de timp.  “Nu plec niciodata de langa voi si nici de langa Gospodar Fara Pereche, numai ca nu mai am timp. S-au decalat filmarile. Trebuia sa fiu aici in Romania pentru filmari. Nu mai am cum, eu intru in perioada transferurilor la fotbal si atunci in noiembrie, decembrie, ianuarie, trebuie sa muncesc. Nu am cum. Asta inseamna sa rup definitiv legatura cu familia, sa nu mai apuc sa-i vad pe ei absolut deloc, sa filmez si sa fac fotbal. Nu am cum, nu-mi ajung 24 de ore”, a declarat Anamaria Prodan.

Pe pagina sa de Instagram, Anamaria Prodan a postat o fotografie in care apare zambitoare, pregatita pentru un alt drum. Imbracata intr-o rochie eleganta rosie, Anamaria Prodan este asezata pe scaun, alaturi de unul dintre doctorii care au grija ca vedeta sa fie, mereu, in forma maxima. ”Love my doctor”, a scris Anamaria Prodan in dreptul fotografiei.

Sotia lui Laurentiu Reghecampf a avut si un mesaj pentru producatorii show-ului, dar si pentru postul Pro TV. “Si le multumesc tare mult, pentru ca stii ca in general nimeni nu te lasa sa pleci asa din proiect, dar d-aia ii iubesc atat de mult eu si d-aia am relatia asta speciala cu PRO-ul, ca m-au ineteles asa pana la ultima rugaminte”, a completat Anamaria Prodan.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img