vineri, 26 aprilie, 2024

Anamaria Prodan Reghecampf suspecta de cancer

Distribuie:

Publicat:

Este mereu cu zâmbetul pe buze și o fire ambițioasă, însă Anamaria Prodan a fost greu încercată de viață. Sexy impresara nu a avut parte doar de momente roz, de-a lungul timpului a primit câteva lovituri grele. În urmă cu câțiva ani, Anamaria Prodan a povestit unul dintre cele mai grele momente prin care a trecut. Se pare că vedeta a dezvoltat niște noduli la sâni care au făcut-o să fie suspectă de cancer. Anamaria Prodan a povestit că se afla în Bulgaria atunci când a descoperit că ar putea avea cancer la sâni.

S-a programat imediat la o clinică specializată, pentru a-și face analize, și chiar a stat mai mult de o săptămână în spital. Totul s-a întâmplat în mare secret, pentru că Anamaria Prodan nu voia să își îngrijoreze familia. Numai soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a știut, iar mama ei, Ionela Prodan, a fost foarte afectată când a aflat prin ce a trecut fiica ei.

„Atunci când ai probleme, îţi dai seama că ai nişte prieteni minunaţi. Eu am trecut prin momente foarte grele şi nu am fost singură. Am avut mai mulţi noduli şi a durat mai mult până au făcut biopsie la toţi. La început nu a ştiut nimeni, nu am spus pentru că nu am vrut să îşi facă griji. Doar soţul meu a ştiut, m-a încurajat non-stop şi am avut numai discuţii pozitive. Am stat 8 zile în spital şi nu am ieşit de acolo. Nu am ieşit pentru că mi-a fost frică de speculaţiile din presă. Dar de ceea ce îţi este frică, aia ţi se întâmplă. Mama când a aflat a început să plângă atunci când a aflat. Ea ştia că sunt în America, iar eu eram în Turcia la control”, a povestit Anamaria Prodan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img